NEWBORN është gati për Ditën e Pavarësisë

0
34

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, nga radhët e PSD-së, dhe kreatori i monumentit “NEWBORN”, Fisnik Ismajli, ka bërë të ditur se në Prishtinë NEËBORN është gati me ngjyra të reja.

Simbolika për këtë vjetor e NEWBORN është ambienti.

Ismali ka publikuar domethënien e secilës shkronjë për këtë vit:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here