Nuk ka më qumësht për nxënësit e Prishtinës

0
45

Që nga 12 janari, filloristëve nuk po iu shërbehet qumësht, komunarët premtojnë se shpejtë do të rifillojë furnizimi, raporton T7

Po e bartë shujtën e mëngjesit për shokët e tij filloristë. Është ora e parë e ndërrimit dhe nxënësit e kësaj klase shërbehen me ushqimin e tyre ditor.

E duket se shujta është e pëlqyeshme për nxënësit e shkollës 7 Marsi në Emshir.

Por, filloristëve nuk po iu shërbehet edhe qumështi krahas kifleve, si dikur.

Kjo pasi ka skaduar kontrata për furnizim me qumësht për nxënësit.

Janë gjithsej 17,200 nxënës të cilëve po iu mungon kjo pije, pasi kontrata me operatorin e furnizimit ka përfunduar me 12 janar.

E në Drejtorinë për Arsim të Komunës së Prishtinës thonë se shumë shpejt do rifillohet dhënia e ushqimit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here