Gani Geci flet për luftën, vrasjet dhe kërkim faljen e Presidentit

0
35

Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Gani Geci, ka dhënë një rrëfim ekskluziv në televizionin T7.

Geci ka folur në emisionin “Pressing” për luftën, vrasjet dhe kërkim faljen e presidentit Hashim Thaçi.

Ai ka thënë se shumë anëtarë të familjes së tij janë vrarë ndër vite.

Geci ka treguar se babai i tij ka qenë ndër njerëzit e parë në demonstratat e vitit 1981.

Ai ka thënë se pjesëmarrës në demonstrata ka qenë edhe vetë.

“Isha shumë aktiv në demonstratat e vitit ‘89”, ka treguar Geci.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here