Zgjedhjet në LDK’së, Isa Mustafa e mbledh partinë

0
31

Zgjedhjet në LDK’së, Isa Mustafa e mbledh partinë


Kryesia e Lidhjes Demokratike të Kosovës, ka mbajtur mbledhje të kryesuar nga kryetari i kësaj partie, Isa Mustafa.

Sic njofton Zyra për Media e LDK’së, gjatë mbledhjes është diskutuar për organizimin e zgjedhjeve në LDK, mbi platformën e aprovuar nga Këshilli i Përgjithshëm i LDK-së në nëntor të vitit 2018.

Në mbledhje gjithashtu është aprovuar struktura e pjesëmarrjes së delegatëve të degëve për Kuvendin e LDK-së.

Po ashtu, kryesia është dakorduar që nga java e ardhshme, bashkë me kryetarët aktual të degëve, të fillojnë përgatitjet administrative dhe teknike për realizimin e këtyre zgjedhjeve. 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here