Misteri i telefonave në breg zgjidhet pas 30 vitesh

0
20

Prej më shumë se 30 vitesh, telefonë të verdhë Garfield kanë dalë në brigjet franceze duke hutuar banorët lokalë dhe pastruesit e plazhit, që duket se më në fund e kanë zgjidhur misterin.

Banorët vendas dyshonin prej kohësh se një konteiner mund të ishte burim i këtyre telefonave, të modeluar sipas një karakteri vizatimor, e që prej dekadash mbushnin brigjet.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here