Gruaja e Kasapit të Ballkanit që vdiq sot akuzohej për vrasjen e Stramboliqit

0
16

Bashkeshortja e Millosheviq dyshohet se ka përgatitur rrëmbimin dhe vrasjen e një prej rivaleve më të ashpër politik. Mirjana Markoviq, bashkëshortja e kasapit Sllobodan Millosheviq, dyshohet se ka qenë e përfshirë në vrasjen e ish-presidentit serb, Ivan Stamboliq.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here