Punëtorët teknik protestojnë para Komunës së Prishtinës

0
6

Nën organizimin e Sindikatës së Pavarur të Sektorit Privat të Kosovës, sot punëtorët teknik të disa shkollave të Prishtinës, punëtorët e sigurimit dhe ata të QMF-së, do të protestojnë para Komunës së Prishtinës.

Kërkesat e tyre janë pagesa e pagës 4% nga janari 2018, si dhe kërkojnë kthimin nën menaxhimin e komunës ashtu siç kanë qenë pasi sipas tyre privatizimi i shërbimit të punëtorëve teknikë është bë pa mbështetje ligjore.

Protesta fillon nga ora 11:00. /

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here