S’ka kuorum për votim, ndërpritet seanca e Kuvendit

0
12

Ka përfunduar seanca e Kuvendit të Kosovës.

E njëjta është ndërprerë në mungesë kuorumi për votim.

Sot u mbajtën edhe dy seanca, ajo ndaj Haradinajt për pagën minimale në Kosovë, si dhe ajo ndaj ministrit të Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka për Termocentralin ‘Kosova e Re’.

Në mungesë kuroumi për votimin e Rezolutës, seanca është ndërprerë.

Rezoluta pritet të futet në ndonjërën prej seancave të ardhshme të rregullta të Kuvendit të Kosovës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here