Kërcënim i rrejshëm për bombë në qendrën tregtare në Sarajevë

0
33

Për shkak të kërcënimit të rrejshëm  për bombë të vendosur,  qendra  tregtare e Sarajevës “Sarajevo City Moll” mbrëmë është mbyllur disa orë.

Siç kumtoi Ministria e Punëve të Brendshme të Kantonit Sarajevë, dje në orët e pasdites policia është lajmëruar  për bombë të vendosur në objekt,  për shkak të së cilës menjëherë është zbatuar evakuim i të gjithë të punësuarve  dhe të pranishmëve në qendrën tregtare.

Pas kontrollit të kryer të objektit, pjesëtarët e njësisë policore për mbrojtje të diskutueshme kanë konfirmuar se bëhet fjalë për kërcënim të rrejshëm.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here