Rezultatet e testeve të higjienës: Të prekësh bankomatin, si të përdorësh WC publike

0
20

A mendoni ndonjëherë t’i lani duart pasi të përdorni bankomatin?

Në një kohë kur të gjithë ju ruhen banjove publike, kërcënimi vjen nga aty ku nuk shkon mendja.

E kishit menduar ndonjëherë që bankomati është një hapësirë e shkëlqyer bakteresh?

Testet e higjienës, të kryera në Mbretërinë e Bashkuar, kanë konstatuar se bankomati është po aq i ndotur sa banjot publike.

Specialistët morën mostra nga tastiera e tyre dhe nga tualetet publike. Prania e baktereve ishte thuajse e njëjtë. 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here