Universiteti i Prishtinës promovon doktorët e shkencës

0
13

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” ka bërë të ditur se sot do të organizojë ceremoninë solemne të promovimit të doktorëve të shkencës. 

Promovimi i doktorëve të rinj të shkencës është një ngjarje, që kurorëzon punën intensive shkencore të doktorantëve, të cilët në bashkëpunim me mentorët e tyre dhe trupat profesionalë dhe akademikë përkatës të universitetit, kanë kontribuar në zhvillimin e universitetit dhe përmbushjen e nevojave të shoqërisë me ekspertizë të nivelit të lartë të fushave të ndryshme.

Ceremonia solemne e promovimit do të mbahet në Amfiteatrin e Bibliotekës Qendrore Universitare, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”. 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here