395 raste të reja dhe 15 viktima nga koronvirusi në Maqedoni

0
63

396 raste të reja, 15 viktima dhe 442 persona të shëruar është bilanci i Kovid-19 për 24 orët e fundit. Indeksi i probabilitetit të rasteve pozitive në raport me numrin e testeve sot rezulton 18 për qind.

Më shumë raste janë regjistruar në Shkup, ndërsa në qytetet tjera nuk janë regjistruar më shumë se nga 20 raste të reja. Numri më i lartë i të shëruarve është regjistruar në Shkup, Prilep dhe Kavadarc.
Bilanci i rasteve aktive mbetet mbi 16 mijë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here