Artisti Lindon Camaj ka një super urim për personin e zemrës

0
63

Ai për momentin ndodhet në Amerikë e njohim të gjithë për muzikën dhe këngët e tij të bukura. Po flasim për artistin Lindon Camaj i cili edhe pak ditë kthehet në Malësinëe e tij ndërsa sapo ka shkruaj disa fjalë të bukura e emocionuse pak orë më parë në facebookun e tij, pasi personi i zemrës së tij bashkëshortja e tij ka ditëlindjen. Këngëtari e uroj kështu duke postuar edhe një foto: “Urime ditëlindjen zemra e zemrës time, të dëshiroj dhe ni 100 vjet të tjera me dashuri dhe lumturi “. Lindoni ka 13 vjet që është martuar dhe së bashku me bashkëshorten kanë një super familje të bukur e të lumtur.https://www.instagram.com/p/CiVo3f1u2UQ/?fbclid=IwAR3DBBvXqSlC2JVZe2gGaLwVYSl-BA00oTMBUNl5_0ecZu_jJXnwxGQOIIU

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here