Artistja Antigona Bajrami me Hi Babo drejt Bosnjës për të ndihmuar fëmijët

0
10

Ajo është një artiste e njohur por pa harruar edhe zemrën e madhe dhe humanizmin e saj. Po flasim për Antigona Bajrami e cila për ditën e 8 Marsit Ditën Ndërkombëtare të Gruas nuk ka zgjedhur të festojë por ka marrë avionin nga Diaspora drejt Bosnjës. Artistja ka publikuar një video ku shihet sërish me personazhin e njohur të tik-tokun humanistin Hi Babo do të jenë për të ndihmuar jetimoren në Bosnjê te fëmijët me aftësi të kufizuara dhe familje të varfëra atje. Ndërsa shumë shpejt ata të dy do të rikthehen sërish në Kosovë si dhe në shumë vende të ballkanit për të ndihmuar ata që kanë nevojë.

https://www.instagram.com/p/Cphq9bRslQE/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here