Asfalti që tre muaj i prerë në ‘Kodrën e Trimave’, po e vështirëson qarkullimin e veturave

0
24

Disa rrugë në kryeqytet janë lënë pas dorës, ku vetëm kanë filluar rregullimet dhe pastaj janë ndalur. 

Kështu ka ndodhur edhe me rrugën “Skender Luarasi” në Kodrën e Trimave.

Atje ka tre muaj që është prerë rruga por nuk është ndërmarrë kurrfarë hapi, duke i lënë gropat e hapura. 

Në fotografitë e publikuara nga ‘Vrojtuesit e Lagjes” shihet gjendje e keqe e rrugës

Qarkullimi i veturave në këtë rrugë është shumë i vështirë

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here