Bani Rama rikthehet shumë shpejt me një projekt të bukur muzikor

0
52

Ai padiskutim është një prej muzikantëve më të mirë shqiptar që jeton në Diasporë. E kemi fjalën për Bani Rama siç e njohin të gjithë si muzikant por emri i tij i saktë është Shaban Rama. Artisti i cili ka lindur në Pejë por ka vite që jeton në Frankfurt në Gjermani ka gati për pak ditë një super projekt me video, një orkestrale. Ne mësojmë se Bani Rama ka bashkëpunuar me NM Production dhe me Baresha e ai rikthet pas disa kohësh sërish në muzikë. Por ka 20 vjet që bën muzikë e ku është ai sidomos nëpër dasmat shqiptare e kall atmosferën pasi siç ne e dimë muzikën ai e ka të lindur dhe e gjithë familja janë muzikantë. Por Bani gjithmonë ka qenë muzikantë në tastierë e nuk preferon të këndojë ndërsa punon pa dallim me të gjithë artistët pa veçuar asnjë ndërsa ka grupin e tij me këngëtar Erduan Podujeva.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here