Blill Clinton në Kosovë, eskorta e tij niset nga Aeroporti drejt Prishtinës

0
31

Blill Clinton në Kosovë, eskorta e tij niset nga Aeroporti drejt Prishtinës

Ish-presidenti i SHBA-së, Bill Clinton, ka mbërritur në Aeroportin e Prishtinës “Adem Jashari”.

Eskorta e tij zyrtare është nisur drejt Prishtinës.

Clinton do të marrë pjesë në shënimin e 20 vjetorit të Çlirimit të Kosovës dhe hyrjes së trupave të NATO-së në Kosovë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here