Mbahet konferenca e parë e ndërtimit në Kosovë

Arkitektët dhe inxhinierët më me nam në Kosovë, Shqipëri, Mal të Zi e Maqedoni do të jenë pjesë e konferencës së parë të ndërtimit...

OAK takon kryetarin Ahmeti, i adreson shumë probleme që po e preokupojnë biznesin në...

Mos funksionalizimi i zonës ekonomike, vonesa të mëdha në pranimin teknik të objekteve, mungesa e hapësirave për bizneset që ofron Komuna, ishin temë e...

Mehmeti: Pritet të ketë ulje të normave të interesit

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës (BQK), Fehmi Mehmeti, ka thënë se duke marrë parasysh trendin e vazhdueshëm të uljes së normave të interesit...

​Pse po mbahen fshehtë ndërtuesit e autostradës Prishtinë–Gjilan?

Ministria e Infrastrukturës nuk po tregon emrat e kompanive të cilat do të ndërtojnë autostradën “Prishtinë-Gjilan-Dheu i Bardhë”, punimet në të cilën kanë nisur...

Marrëveshje Kosovë-Mal i Zi për transport ndërkombëtar të mallrave dhe njerëzve

Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj, i cili po qëndron sot në Podgoricë me ftesë ministrit për Transport dhe Çështje Detare të Malit të Zi,...

Prodhuesit e Kosovës ankohen se Shqipëria sërish po u vë barriera në eksport

Ditëve të fundit autoritetet e Shqipërisë janë duke aplikuar barrierat tarifore e jo-tarifore për prodhimet e Kosovës që eksportohen drejt Republikës së Shqipërisë. Barrierat tregtare...

KEDS investon në fshatin Serbicë e Ulët të Prizrenit

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji elektrike (KEDS), në kuadër të Planit Zhvillimor, vazhdon të investojë edhe në Prizren. Investimet e fundit, po...

Mbi 220 milionë euro shpërblim përmes tenderëve për financuesit e partive

Mënyra e financimit të partive politike në Kosovë që nga krijimi i institucioneve është përcjellë me probleme dhe me defekte të shumta, të cilat...

Ministri Hasani edhe gjatë fundjavës bashkë me prodhuesit vendor

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani aktivitetin e tij për të mbështetur prodhuesit vendor nuk e ndalë as në fundjavë. Përveç krijimit të një...

Vendet që të mbeten pa rrymë

KEDS-i, të hënën, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës për ditët e ardhshme. Orari i plotë Prishtinë Ndërprerje...

Weather

Lajme

Statusi i viktimës së dhunës seksuale u njihet 144 personave prej 780’ve sa kishin...

Komisioni qeveritar për njohjen dhe verifikimin e statusit të personave të dhunuar gjatë konfliktit të fundit në Kosovë , deri më tani ka pranuar...

Haradinaj thotë se Ushtria e Kosovës do të jetë si çdo ushtri e botës

  Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka deklaruar se ushtria e Kosovës nuk e ka asnjë element më të vogël në mandat se sa ushtritë...

Dukagjin Pupovci: Prej vitit 2000 KEC ka marrë donacione mbi 10 milionë euro për...

Njëri prej udhëheqësve të një organizate joqeveritare, Dukagjin Pupovci, ka thënë se prej pasluftës deri më tash kanë marrë donacione në vlerë prej më...