Bisedë telefonike Zaev-Tsipras pas dorëheqjes së Kotzias

Pas dorëheqjes së Nikos Kotzias nga posti i ministrit të Punëve të Jashtme të Greqisë, kryeministri i Maqedonisë dhe Greqisë, Zoran Zaev dhe Alexis Tsipras,...

Deputetët e VMRO-së heqin dorë nga debati në Parlament, do të votojnë kundër ndryshimeve...

Deputetët e VMRO-DPMNE-së dhe të koalicionit "Për Maqedoni më të mirë" sot në koordinim të përbashkët kanë vendosur të heqin dorë nga debati i...

NATO nis formalisht bisedimet me Maqedoninë të enjten

NATO do të nisë formalisht bisedimet e anëtarësimit me Maqedoninë më 18 tetor. Ky veprim vjen edhe pse referendumi i 30 shtatorit për ndryshimin e...

Në Maqedoni edhe sot vazhdon debati për ndryshimet kushtetuese

Vazhdon edhe sot në Kuvend seanca për debatin e propozimit të Qeverisë për ndryshimet kushtetuese dhe implementimin e Marrëveshjes së Prespës mes Maqedonisë dhe...

Qeveria e Maqedonisë me ndryshime në disa sfera

Qeveria e Republikës së Maqedonisë, në sesionin e saj të 95-të, ndër të tjera vendosi të hapë Qendrën Informative për Integrimin Euroatlantike, e miratoi...

Nisin bisedimet me NATO-n, Kuvendi do të vendosë për anëtarësim

Bisedimet për hyrjen e Maqedonisë në NATO do të fillojnë të enjten dhe të premten në Bruksel. “Bisedimet parainkuadruese për hyrjen e Maqedonisë në NATO...

Maqedoni: Konferencë ndërkombëtare për luftëtarët e kthyer nga vatrat botërore të luftës

Praktikat më të mira në përballje me ekstremizmin e dhunshëm dhe radikalizmin të cilat çojnë drejt terrorizmit (VERLT), posaçërisht sfida e luftëtarëve të huaj...

Maqedoni: Ndryshimet kushtetuese në mbledhje plenare, shumica prej dy të tretave e pasigurt

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot do ta mbajë mbledhjen e 61-të, në të cilën në rend dite është Propozimi për qasje drejt ndryshimit...

Në Maqedoni konsumohet ushqim i sigurt, thotë Agjencia për Ushqim dhe Vetereinari

Në Maqedoni konsumohet ushqim i sigurt. Për atë ekziston edhe monitorim programe, si  dhe program i veçantë  për sigurinë e ushqimit të ndarë në...

Tevdovski: Autostrada Shkup – Bllacë do të ndërtohet përmes Ndërmarrjes Publike për Rrugë Shtetërore

Autostrada Shkup – Bllacë do të ndërtohet përmes Ndërmarrjes Publike për Rrugë Shtetërore (NPRRSH) dhe ribalanci i Buxhetit aspak nuk do të ndikojë mbi...

Weather

Lajme

Statusi i viktimës së dhunës seksuale u njihet 144 personave prej 780’ve sa kishin...

Komisioni qeveritar për njohjen dhe verifikimin e statusit të personave të dhunuar gjatë konfliktit të fundit në Kosovë , deri më tani ka pranuar...

Haradinaj thotë se Ushtria e Kosovës do të jetë si çdo ushtri e botës

  Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka deklaruar se ushtria e Kosovës nuk e ka asnjë element më të vogël në mandat se sa ushtritë...

Dukagjin Pupovci: Prej vitit 2000 KEC ka marrë donacione mbi 10 milionë euro për...

Njëri prej udhëheqësve të një organizate joqeveritare, Dukagjin Pupovci, ka thënë se prej pasluftës deri më tash kanë marrë donacione në vlerë prej më...