Rimarrja e vetes pas një ndarje të dhimbshme

Përfundimi i lidhjes asnjëherë nuk është gjë e lehtë, e është posaçërisht më i vështirë kur ende e dashuroni atë. Por vetëm se një zemër...

Cila është mosha e duhur për martesë? Flasin shkencëtarët…

Trendi i martesave është duke shkuar gjithnjë tek moshat më të reja, mirëpo sa janë të efektshme këto veprime për jetën e mëtutjeshme? Mos u...

Gjërat që duhet t’i pranoni nëse dëshironi të jeni e lumtur përgjithmonë

Shumica e njerëzve nuk e njohin veten mjaftueshëm sa për ta qartësuar se çfarë në të vërtetë duan në jetë. Ata i përshtaten nocioneve dhe...

Këto janë shenja që ajo po luan me ju

Para se plotësisht të lidheni me femrën e re, kushtoni kujdes sjelljes së saj në mënyrë që të mos ju lëndojë. Këto janë shenjat që...

Gjëja e vetme që nuk duhet të bësh sa herë që pastron vetullat

Mënyrat për të pastruar vetullat janë nga më të ndryshmet, por për të gjitha vajzat që janë mësuar të përdorin piskatoren, ka disa gabime...

Stomak të rrafshët dhe të tendosur por pa ushtrime barku! (Video)

Kjo është teknika e cila zgjat vetëm 60 sekonda, – shikoni rezultatet… Ky ushtrim tendos stomakun dhe u jep formë muskujve të barkut, për të...

Keni parë një ëndërr erotike? Zbuloni kuptimin e vërtetë të saj

A e dini se në ëndrrat që kanë të bëjnë me seksin në të vërtetë nuk bëhet fjalë për të? Kur ëndërroni një takim...

A do të jeni të suksesshëm t’i bëni për vete femrat, varet nga moti

Besoni apo jo, nuk është te sharmi, stili, tregimi juaj, por te prognoza e motit. Ajo është përgjegjëse për suksesin te femrat. Është e njohur...

Katër tipat e meshkujve që kërkojnë vetëm krevatin

Ka nga ata që futen drejt e në temë, disa përgatiten, disa luajnë dhe të tjerë janë të dhunshëm. Në një studim janë pyetur rreth...

A e dëmton bebin seksi gjatë shtatzënisë? Përgjigjen e keni këtu…

Shtatzënia është një proces natyral, si i tillë edhe seksi gjatë kësaj periudhe është normal. Luhatjet hormonale, të përzierat,dhimbja e shpinës apo ndjesia e lodhjes...

Weather

Lajme

Çka i pret bashkatdhetarët sivjet në Kosovë?

Ministria e Diasporës paralajmëron organizimin e një vargu të aktiviteteve. Rreth 200 aktivitete organizohen gjatë qëndrimit të tyre në Kosovë Në Kosovë po bëhen përgatitje...

Presidenca e Kosovës pranon shumë dhurata

Përfaqësuesit e institucioneve kryesore të vendit shpesh herë pranojnë edhe dhurata. E këto dhurata nëse e kalojnë vlerën mbi 50 euro, ato i deklarojnë...

Rritet çmimi për hanxhinjtë që do të shkojnë në Qabe

Institucionet e rajonit të Ballkanit që janë kompetente për organizimin e kryerjes së kushtit të pestë të Islamit, Haxhit, tashmë kanë filluar përgatitjet, ndërsa...