Shikoni seks në ëndërr? Ja çfarë do të thotë

Ëndrrat janë një dimension i paparashikueshëm që shpesh herë na fusin në një “botë” të bukur ose të komplikuar.   Gjithsesi, e vërteta është se hormonet...

Për të gjithë ju që jeni kurioz, ky është kuptimi i orës 0:00, 1:11,...

Të gjithëve na ka ndodhur të zgjohemi fiks në orën 1:11 të natës dhe kemi pyetur veten dhe të tjerët se ç’do të thotë....

Ja arsyet pse femrat e forta nuk e gjejnë dot lehtë dashurinë

Nëse je një femër e fortë dhe e sigurtë në vete, me siguri e ke provuar në lëkurën tënde se sa e vështirë është...

Tetë shenja që do ta tradhtoni të dashurin

Në qoftë se do t’i njihni këto sinjale, me siguri jeni në rrugë që t’i kaloni kufijtë. Mirëpo, nëse reagoni me kohë, mund të...

Zgjidhni një gur shkëlqyes për të zbuluar personalitetin tuaj të brendshëm!

Gurët e çmuar janë më shumë se vetëm ornamente të bukura. Këto bukuritë tokësore natyrore kanë fuqinë për të shëruar dhe për të mbrojtur,...

Këto janë sinjalet që japin vajzat kur u ka shkuar mendja për … !

Nëse pretendoni të kaloni në tjetër nivel me dikë, duhet patjetër të lexoni sjelljet e saj, sepse gjithçka fshihet aty, me ose apo vetëdijen...

Këto janë gjërat ‘skandaloze’ që bëjnë femrat kur janë vetëm

Të gjitha femrat e dinë plotësisht atë që bëjmë kur jemi vetëm, apo jo? Pretendojmë sikur po qajmë në mënyrë që të shikojmë në...

Më thuaj çfarë pozicioni fle, të të them nga se vuan

Cilat janë pozicionet e mira dhe të këqija të gjumit? Jo gjithmonë pozicioni ynë i parapëlqyer i gjumit është i dobishëm për shëndetin tonë. Pavarësisht...

Ja përse gratë më të moshuara se 40 vjeç shkëlqejnë më shumë

Një nga përdoruesit e facebook-ut ka shpalosur faktet për të cilat çdo mashkull do të duhej të anojë drejtë jetës me një grua më...

Cilin zog sheh të parin? Zbulo motivin pse njerëzit të largohen nga jeta

Secili nga ne pëlqen të lavdërohet për aftësitë dhe virtytet e tij, por kur vjen koha për të folur për gabimet, situata ndryshon thellësisht. Njohja...

Weather

Lajme

Çka i pret bashkatdhetarët sivjet në Kosovë?

Ministria e Diasporës paralajmëron organizimin e një vargu të aktiviteteve. Rreth 200 aktivitete organizohen gjatë qëndrimit të tyre në Kosovë Në Kosovë po bëhen përgatitje...

Presidenca e Kosovës pranon shumë dhurata

Përfaqësuesit e institucioneve kryesore të vendit shpesh herë pranojnë edhe dhurata. E këto dhurata nëse e kalojnë vlerën mbi 50 euro, ato i deklarojnë...

Rritet çmimi për hanxhinjtë që do të shkojnë në Qabe

Institucionet e rajonit të Ballkanit që janë kompetente për organizimin e kryerjes së kushtit të pestë të Islamit, Haxhit, tashmë kanë filluar përgatitjet, ndërsa...