Gjumi i tepërt është i dëmshëm, ja pasojat

Gjumi është shumë i rëndësishëm. Ai ndihmon trupin të rifurnizohet me energji. Por, ashtu si çdo gjë tjetër, bën dëm kur është me tepri. Personat...

As gjoksi, as të pasmet! Meshkujt i ndez diçka tjetër

Kush tha për gjoksin dhe të pasmet? Ja që sot, meshkujt shohin gjëra të tjera te femrat. Krejt gjëra të tjera ndezin fantazitë e...

Këto janë karakteristikat e damave të vërteta

Damat e vërteta kurrë nuk shajnë. Kurrë nuk do të dëgjoni nga dama e vërtetë fjalë të ndytë apo ofenduese. Sjellja prej dame mbase është...

Si ta zgjosh fantazinë e çdo mashkulli?

Shumë lehtë, vetëm përcilli këto këshilla! Bëhu e natyrshme Natyrisht, të gjitha femrat duken bukur kur rregullohen, mirëpo duku seksi ashtu siç di vetëm ti: përdor...

Sa gjatë mundemi pa seks?

Frekuenca e seksit nuk thotë nëse ai është i mirë apo i keq. Megjithatë, sasia mund të tregojë nëse jemi të kënaqur me marrëdhëniet...

Njihuni me 4 fantazitë më të shfrenuara seksuale të femrave

Fantazitë e femrave mund të jenë shumë relative dhe të zjarrta. Websajti amerikan ‘Healthy Place’, ka zhvilluar një sondazh lidhur me dëshirat më të...

Për flokë të shëndetshëm ju hyn në punë vetëm kafeja!

Kafeja i ndihmon njerëzit të qëndrojnë zgjuar, ama në të njetën kohë ndihmon edhe flokët të duken të shëndetshëm. Më poshtë po ju listojmë...

Katër fakte interesante rreth meshkujve

Një çift neuronesh në trurin e mashkullit është zbuluar se kërkojnë seksin përpara se të kërkojnë ushqimin. Këto neurone gjithashtu janë edhe përgjegjëse për...

Nga dallojnë sëmundjet seksualisht të transmetueshme nga infeksionet seksuale

Ka disa terma që natyrisht na konfuzojmë dhe nuk mundemi t’i diferencojmë! Dy nga to mund të jenë sëmundjet seksualisht të transmetueshme dhe infeksionet...

Arsyet pse meshkujt preferojnë brunet

Mesa duket qenkan 4 arsye, pse meshkujt preferojnë më shumë femrat brune. Ndikon ngjyra e flokut në preferencën e tyre? Si është e vërteta, pse?...

Weather

Lajme

Statusi i viktimës së dhunës seksuale u njihet 144 personave prej 780’ve sa kishin...

Komisioni qeveritar për njohjen dhe verifikimin e statusit të personave të dhunuar gjatë konfliktit të fundit në Kosovë , deri më tani ka pranuar...

Haradinaj thotë se Ushtria e Kosovës do të jetë si çdo ushtri e botës

  Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka deklaruar se ushtria e Kosovës nuk e ka asnjë element më të vogël në mandat se sa ushtritë...

Dukagjin Pupovci: Prej vitit 2000 KEC ka marrë donacione mbi 10 milionë euro për...

Njëri prej udhëheqësve të një organizate joqeveritare, Dukagjin Pupovci, ka thënë se prej pasluftës deri më tash kanë marrë donacione në vlerë prej më...