Ja çfarë e “vret” një lidhje më shumë se tradhëtia!

Sjellje të pahijshme, mungesa e respektit, dashurisë, mirëkuptimin, besimit, tronditja e themeleve të një lidhjeje mund të çojnë në përfundimin e kësaj të fundit! Shpesh...

Ka 7 lloje dashurish në jetë dhe vetëm disa njerëz e përjetojnë të fundit

Çfarë është dashuria?Psikologët dhe shkencëtarët prej vitesh po mundohen t’i japin përgjigje kësaj pyetjeje. Në vitin 1980 psikologu amerikan, Robert Sternberg ka zhvilluar një...

Flokët nude, bukuria natyrale e flokëve gështenjë që propozohet nga modelet franceze

Nuk është gjithnjë e nevojshme të provoni ngjyra o modele ekstreme flokësh. Ndonjëherë (ose gjithmonë) janë pikërisht gjërat e thejshta ato që garantojnë bukurinë....

A duhet hequr sytjenet nga gardëroba?

Ftesa e profesor Jean-Denis Rouillon, i Centre Hospitalier Universitaire në Besancon, të Francës është hiqini sytjenet nga gardëroba e femrave. Sipas ekspertit francez, kjo veshje...

Personat me sy ngjyrë kafe janë…

Njerëzit me sytë ngjyrë kafe, mendohet se janë persona me fuqinë që të fitojnë besimin e njerëzve të tjerë. Për këtë arsye, ata kanë komunikim...

Disa nga përfitimet e të udhëtuarit

Të paktën një herë në vit duhet të shkosh në një vend që nuk e ke vizituar ndonjëherë më parë. Ke për të kuptuar...

10 këshilla për të mësuar një gjuhë të huaj

1.Qëllimi Mund të tingëllon shumë banale por nëse qartësohet qëllimi se pse dëshirojmë të mësojmë gjuhën e huaj nuk humbët motivimi juaj. Nëse nuk qartësohët...

Njihuni me 5 librat që çdo njeri i suksesshëm duhet të lexojë

Një pjesë e ndërmarrësish është të jeni në gjendje të vazhdoni arsimimin tuaj. Pavarësisht se a jeni një ndërmarrës ambicioz i cili ende punon...

Ja sa pushime duhet të bëni nëse doni të jetoni më gjatë

Marrja e pushimeve të rregullta larg nga zyra mund të zgjasë jetëgjatësinë tuaj, sipas rezultateve të një studimi shkencor 40-vjeçar. Meshkujt që morën tre javë...

Muzikë e qetë para gjumit, parandalon sulmin në zemër

Në qoftë se dëgjoni muzikë medituese para se të flini mund të parandaloni sulmet vdekjeprurëse në zemër, ka treguar një studim i realizuar së...

Weather

Lajme

Statusi i viktimës së dhunës seksuale u njihet 144 personave prej 780’ve sa kishin...

Komisioni qeveritar për njohjen dhe verifikimin e statusit të personave të dhunuar gjatë konfliktit të fundit në Kosovë , deri më tani ka pranuar...

Haradinaj thotë se Ushtria e Kosovës do të jetë si çdo ushtri e botës

  Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka deklaruar se ushtria e Kosovës nuk e ka asnjë element më të vogël në mandat se sa ushtritë...

Dukagjin Pupovci: Prej vitit 2000 KEC ka marrë donacione mbi 10 milionë euro për...

Njëri prej udhëheqësve të një organizate joqeveritare, Dukagjin Pupovci, ka thënë se prej pasluftës deri më tash kanë marrë donacione në vlerë prej më...