Studimi i fundit tregon se “selfiet” rrezikojnë jetët e njerëzve!

Nëse ju doni të bëni një selfie të bukur, ju duhet të keni kujdes në disa gjëra. Një nga gjërat që duhet të shqetësoheni, është...

Cilin zog sheh të parin? Zbulo motivin pse njerëzit të largohen nga jeta

Secili nga ne pëlqen të lavdërohet për aftësitë dhe virtytet e tij, por kur vjen koha për të folur për gabimet, situata ndryshon thellësisht. Njohja...

Weather

Lajme

Porositë e banorëve të Karaçevës për ekipin negociator

Banorët e Karaçevës i kanë shkruar Ekipit Negociator kosovar, duke i kërkuar që mos t’i harrojnë dhe të bisedohet me Beogradin edhe për tokat...

Shumë qytetarë braktisin shtetësinë e Kosovës

Në muajin janar të këtij viti janë deponuar 378 kërkesa për t’u liruar nga shtetësia e Kosovës. Ndërsa, vitin e kaluar 5700 kosovarë kanë kërkuar...

Anton Quni tregon se kë duhet ta gjykojë Tribunali Special në Hagë

Gjykata Speciale deri më tani ka ftuar për intervistim rreth 20 ish-pjesëtarë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, por ftesa të tilla nuk kanë marrë...