Komuna e Prishtinës cakton orarin kur mund të hidhni mbeturinat e mëdha nga shtëpitë

Në kuadër të politikave për një qytet sa më të pastër, Komuna e Prishtinës përmes kompanisë së kontraktuar “Pastrimi” organizon aksionin pranveror për grumbullimin...

Këto janë gjërat që iu gjetën të burgosurve në Burgun e Dubravës

Të mërkuren në Qendrën Korrektuese në Dubravë, me qëllim të parandalimit të aktiviteteve ilegale është kryer një operacion bastisjeje nga ana e Policisë së...

Udhëzimi, oraret e kufizimit të mjeteve të rënda gjatë sezonit turistik

Bllokimet më të këqija të trafikut në histori Bllokimet e trafikut po e vështirësojnë jetën e udhëtarëve çdo ditë. Bllokimi i trafikut ndodh kur një...

Ali Rizaj zmbrapsi Ramush Haradinajn, nuk e la ta zbulojë shtatorin e Begut në...

Në qendrën e Deçanit është zbuluar shtatorja e heroit kombëtar Beg Rizaj. Por, zbulimin e saj nuk e bëri kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, edhe...

Dezinsektimi i nuk i vret rriqrat në Prishtinë

Prishtina është njëri ndër qytetet që këtë vit ka shumë qytetarë të pickuar nga rriqrat. Nëpër qendrat e mjekësisë familjare, dhjetëra persona kanë kërkuar ndihmë...

Rruga “Xhorxh Bush” do të bëhet parking nëntokësor dhe park

Në hapësirën në mes të Fakultetit të Filologjisë dhe Katedrales, bashkë me rrugën “Xhorxh Bush”, përfundimisht do të ndërtohet një parking nëntokësor me “Parkun...

Rinisin punimet në urë, nuk u dihet fundi

Ekskavatorët kanë filluar punën për rivitalizimin e urës mbi lumin Ibër. Kështu ka rinisur puna, pas ndalesës gati një vjeçare. Atëherë thuhej se po mungon siguria...

Katër kryetarët pajtohen që Çyçavica të shpallet interes nacional

Katër kryetarë të komunave fqinje janë pajtuar që zona e Çyçavicës të shpallet zonë me interes nacional. Kryetarët e Skenderajt, Drenasit, Vushtrrisë e Obiliqit gjatë...

Veteranët e Prishtinës dhe Shpend Ahmeti pro thellimit të bashkëpunimit

Kryetari i Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së (Dega Prishtinë), Fatmir Sopi, bashkë me nënkryetarin Sali Vllahiu dhe sekretarin Vehbi Hajzeri, vizituan Komunën...

Ish drejtori komunal i Prizrenit: Nuk isha unë pronar i lokalit, ishte djali

Bujar Hasani, drejtori i Inspektorateve në Komunën e Prizrenit që akuzohet për shpërdorim detyre dhe uzurpim të pronës ngase nuk largoi një konstruksion metalik...

Weather

Lajme

Çka i pret bashkatdhetarët sivjet në Kosovë?

Ministria e Diasporës paralajmëron organizimin e një vargu të aktiviteteve. Rreth 200 aktivitete organizohen gjatë qëndrimit të tyre në Kosovë Në Kosovë po bëhen përgatitje...

Presidenca e Kosovës pranon shumë dhurata

Përfaqësuesit e institucioneve kryesore të vendit shpesh herë pranojnë edhe dhurata. E këto dhurata nëse e kalojnë vlerën mbi 50 euro, ato i deklarojnë...

Rritet çmimi për hanxhinjtë që do të shkojnë në Qabe

Institucionet e rajonit të Ballkanit që janë kompetente për organizimin e kryerjes së kushtit të pestë të Islamit, Haxhit, tashmë kanë filluar përgatitjet, ndërsa...