Veseli shkon në Drenicë. I pajton mes veti Sami Lushtakun dhe Bekim Haxhiun (Video)

Kryetari i degës së PDK-së në Skenderaj, Sami Lushtaku edhe Bekim Haxhiu, janë pajtuar mes vete. Ishte kryetari i PDK-së, Kadri Veseli ai i...

Komuna e Prishtinës thotë se janë identifikuar masat rreth Planit të Mobilitetit

Drejtori për Planifikim Strategjik dhe Zhvillim të Qëndrueshëm, Genc Bashota të Komunës së Prishtinës, ka mbajtur takime me anëtarët e Këshillit Drejtues dhe Grupit...

Kaq është cilësia e ajrit në mëngjes

Cilësia e ajrit nga matja që i është bërë këtë mëngjes është dukshëm me ndryshe se mëngjeset e tjera. Sot, kur veturat po qarkullojnë  cilësia...

Gjakova dhe USAID-i me Memorandum Mirëkuptimi

​Kryetari i komunës së Gjakovës Ardian Gjini dhe drejtori i misionit të USAID-it në Kosovë James Hope, sot nënshkruan një memorandum mirëkuptimi, përmes së...

Admirali Foggo III: Jam në Mitrovicë të përçoj mesazhin e stabilitetit dhe sigurisë

Komandant i Forcave të Përbashkëta Aleate në Napoli, admirali Foggo III, dhe komandant i KFOR-it, Salvatore Cuoci, kanë qëndruar në urën kryesore mbi lumin...

Europianët japin miliona për zgjerimin e sistemit të ngrohjes në kryeqytet

Komuna e Prishtinës sot ka marrë plot 37 milion euro për zgjerimin e sistemit të ngrohjes në kryeqytet. Janë katër vende që kanë mbledhur këto...

Sulmohet shtëpia e gruas së parë të Oliver Ivanoviqit

Shtëpia që u qëllua me gurë mbrëmë në Mitrovicën veriore është shtëpia familjare e ish bashkëshortes së Oliver Ivanoviqit, i vrarë ditë më parë,...

Kjo është lagjja me ajrin më të ndotur në Prishtinë

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka publikuar raportet e evidentimit të ndotjes së ajrit për disa lagje të kryeqytetit për muajt dhjetor...

Për Xhavit Halitin, s’është e jashtëzakonshme gjendja aktuale e ajrit

Nënkryetari i Kuvendit të Kosovës, Xhavit Haliti ka justifikuar cilësinë e dobët të ajrit në Prishtinë. Sipas tij asgjë nuk është jashtëzakonshme dhe nuk...

NEWBORN ndërron sërish pamje, si do të duket në dekadën e parë të shtetësisë

Obelisku NEWBORN, i cili është i vendosur në qendër të Prishtinës, është duke u zhvendosur përkohësisht nga vendi i tij i zakonshëm. Autori i kësaj...

Weather

Lajme

Çka i pret bashkatdhetarët sivjet në Kosovë?

Ministria e Diasporës paralajmëron organizimin e një vargu të aktiviteteve. Rreth 200 aktivitete organizohen gjatë qëndrimit të tyre në Kosovë Në Kosovë po bëhen përgatitje...

Presidenca e Kosovës pranon shumë dhurata

Përfaqësuesit e institucioneve kryesore të vendit shpesh herë pranojnë edhe dhurata. E këto dhurata nëse e kalojnë vlerën mbi 50 euro, ato i deklarojnë...

Rritet çmimi për hanxhinjtë që do të shkojnë në Qabe

Institucionet e rajonit të Ballkanit që janë kompetente për organizimin e kryerjes së kushtit të pestë të Islamit, Haxhit, tashmë kanë filluar përgatitjet, ndërsa...