BI: Në xhaminë e Pinjeshit do të kryhen ritet fetare gjatë muajit të Ramazanit

Gjatë muajit të Ramazanit në xhaminë e Pinjeshit do të jetë e hapur për disa rite fetare, njoftohet nga Bashkësia Islame.

OJQ “Ul info” ka ndarë fletushkat për kripore dhe K1

Në kuadër të projektit “Kriporja dhe K1 – lak në fytin e Komunës së Ulqinit” të premten dhe të shtunën në Ulqin...

Ulqin: Instalon tubacionet e reja të ujit të pijshëm

Nga Komuna e Ulqinit kanë njoftuar se sapo janë instaluar tubacionet e reja të ujit të pijshëm, “Në këtë...

Vetura e qeverisë së Malit të Zi rrëzon disa protestues

Qytetarët në shtetin fqinj në Mal të Zi kanë shprehur shumë pakënaqësi lidhur me një vendim të Qeverisë mbi Kriteret për fitimin...

Krizë në Mal të Zi për shkak të mohimit të gjenocidit në Srebrenicë

Katër muaj pas zgjedhjeve, Qeveria e kryeministrit të Malit të Zi, Zdravko Krivokapiq, përballet me sfidën më të madhe në raport me...

Në Mal të Zi kërkohet që Abazoviqi të bëhet kryeministër

Imazhi i politikanit shqiptar nga Ulqini, Dritan Abazoviq, po shkon duke u forcuar në Mal të Zi. Dhe kësaj po i ndihmon...

Aktakuzë kundër kryetarit të Tuzit, Nik Gjeloshaj

Prokuroria Themelore e Shtetit në Podgoricë ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore kundër kryetarit të Komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj, për veprën...

Iniciohet shkarkimi i ministrit malazez për shkak të deklaratës për Srebrenicën

Kryeministri i Malit të Zi, Zdravko Krivokapiq, propozoi shkarkimin e ministrit të Drejtësisë në këtë vend, Vlladimir Leposaviq,...

Krerët e Malit të Zi ftohen ta vizitojnë Srebrenicën: Ejani njoftohuni me faktet për...

Bordi i Drejtorëve të Qendrës Përkujtimore të Srebrenicës i ka ftuar krerët e Malit të Zi, Zdravko Krivokapiq, Dritan Abazoviq dhe Vladimir...

Dritan Abazoviq vaksinohet kundër Covid-19

Sot, zëvendëskryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq mori vaksinën kundër COVID-19, AstraZeneca. Abazoviq tha se ai u vaksinua...