Çfarë janë duke përgaditur dy motrat Muja?

0
15

Duken super të kuruara e mjaft provokuese si dy motra bomba. Kjo foto të lë pa frymë kur e sheh janë ato dy motrat Ela dhe Anila Muja. Por çfarë po përdadisin ato, është thjesht një foto rasti, po reklamojnë ndonjë markë apo do të na sjellin ndonjë bashkëpunim muzikor, kjo pritet të shihet.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here