Çfarë masash merren ndaj atyre që nuk e respektojnë ndalimin e qarkullimit në Kosovë?

0
19

Megjithëse janë bërë dy ditë prejse është në fuqi vendimi për kufizim të lëvizjes, Ministria e Punëve të Brendshme dhe Policia nuk kanë dhënë sqarime se me çka do të përballen qytetarët që nuk e respektojnë atë.

Në raportin e përditshëm të Policisë së Kosovës nuk është e paraqitur asnjë gjobë që lidhet me këtë, raporton KTV.

Ministria e Punëve të Brendshme ka rekomanduar që pyetjet për këtë t’i përcillen Policisë së Kosovës.

“Ju lutem pyetjet tuaja t’i drejtoni në Policinë e Kosovës”, ka thënë MPB-ja.

As Policia e Kosovës nuk ka dhënë një përgjigje të qartë për këtë temë, duke shkruar se janë institucion i zbatimit të ligjit dhe se të gjitha vendimet e lëshuara nga organet kompetente sipas detyrës dhe autorizimeve policore i zbatojnë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here