Çfarë ndodh kur kolliteni në bërryl dhe kur kolliteni përpara duarve? Shikoni ndryshimin drastik

0
25

Duke marrë shkas nga këto ditë të zymta pandemie, një nga rregullat që e keni dëgjuar më shpesh është që, kur të kolliteni, ta bëni këtë duke e mbajtur gojën në pjesën e brendshme të bërrylit dhe jo përpara duarve.

Nëse e keni ende të paqartë rëndësinë e të vepruarit në këtë mënyrë, kjo video nga Universiteti gjerman i Weimarit ju vjen në ndihmë.

Shihni më poshtë nivelin e shpërndarjes së spërklave për secilin rast.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here