Cika në Diasporë, shqiptarja e suksesshme në artin e të bukurës

0
17

Krenohemi kur dëgjojmë për vajza e gra të forta që megjithëse jetojnë larg Kosovës vendit tê tyre arrijnë vetëm suksese. I tillë është rasti i të bukurës Cika e cila njihet për pasionin e artit të bukur e ku në vitin 2021 ishte viti me plot suksese, por edhe ky vit që po largohet 2022 mund të quhet viti i saj me plot arritje ku falë profesionalizmit të saj e vlerësuar kudo me diploma dhe arritje dhe tashmë Beauty Longe Cika ështê bërë më e madhe. Aty klientët marrin trajtimin më të mirë duke nisur nga risia e mbushjes e rrudhave me fije collageni, clear face, michroneedling, power effect brows, Brows Laminatuon, e deri te vitamin Lash Botox. E po me një super arritje e mbyllet viti 2022 me plot suksese.https://www.instagram.com/p/CcF79szgFGh/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here