Dalin paratë e Trustit, qytetari ha bakllavë me foton e Hotit

0
58

Sot ka filluar ekzekutimi i të hollave nga Trusti në llogaritë e qytetarëve. Disa prej tyre tashmë i kanë marrë të hollat e kursimeve,

E si për çdo gjë tjetër që ndodh në vend, edhe për paratë e Trustit kanë filluar shakatë nëpër rrjete sociale.

Një qytetar ka publikuar një fotografi ku shihet se ka dalë në një lokal dhe ka porositur bakllava.

Në tavolinën e tij, ai ka vendosur edhe fotografinë e Kryeministrit Hoti.

“Paq gjithmonë shoq”, ka shkruar ai në përshkrimin e fotografisë.

Ndërkohë, më 11 dhjetor kanë aplikuar 219,729 kontribuues dhe për ta do të shpaguhen rreth 112.2 milionë euro.

E gjatë ditës së sotme nëpër banka është vërejtur fluks i madh i qytetarëve të cilët po prisnin për t’i tërhequr paratë e kursimeve

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here