Dëmet nga shiu, Komuna e Prishtinës nuk ka fond për t’i kompensuar qytetarët

0
13

Për dy ditë me radhë sa në Prishtinë mbizotëroi mot me shi, rrugët e qytetit i bllokuan. U vështirësua kalimi i këmbësorëve dhe makinave. Të shumta ishin ankesat e qytetarëve drejt Komunës së Prishtinës për mos planifikim të mirë të kanalizimeve. Ani pse nuk ka kompetencë për vlerësimin e dëmeve, Komuna e Prishtinës po thotë se dëmet ishin të vogla dhe se nuk ka një fond për kompensimin e tyre

Rrugët e Prishtinës u vërshuan nga uji për dy ditë me radhë. Reshjet e mëdha të shiut bënë që të vështirësohet kalimi i qytetarëve. Përveç rrugëve, uji depërtoi edhe në bodrumet e ndërtesave në kryeqytet.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here