Demokratët, gati për garën presidenciale brenda partisë

0
22

Beteja për zgjedhjen e kandidatit presidencial të Partisë Demokrate fillon këtë javë, me debatin e parë të atyre që do të jenë debate mujore mes kandidatëve përpara zgjedhjeve paraprake në fillim të vitit të ardhshëm. Debatet e para do të mbahen të mërkurën dhe të enjten ku do të paraqiten dhjetë konkurrentë të ndryshëm çdo natë që konkurrojnë për të fituar të drejtën për t’u përballur me Presidentin Donald Trump në nëntor të vitit 2020.

Mund të jetë kampi më i ngarkuar demokrat i të gjitha kohërave, i udhëhequr tani nga ish-nënpresidenti Joe Biden.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here