Fotografi e rrallë e Ibrahim Rugovës me tre ish-kryeministrat e Kosovës

0
35

Ish-presidenti i Kosovës, Ibrahim Rugova përkundër liderëve të tanishëm, ka pasur raporte të mira me të gjithë politikanët e asaj kohe, dhe kjo vërehet edhe në këtë fotografi të rrallë në praninë e kryeministrave që do pasonin në vitet në vazhdim.

Kjo fotografi e rrallë, mund të jetë bërë diku në vitin 2004 ose 2005, dhe pranë Rugovës janë, Hashim Thaçi, ish-kryeministër, (tash President), Ramush Haradinaj, ish-kryeminstër ( i cili dha dorëheqje edhe para pak ditësh në mandatin tjetër), si dhe ish- kryeministrit Bajram Rexhepi, i ndjerë tashmë.

Në këtë imazh pranë Rugovës  përveç ish-kryeminstrave është edhe ish-kryeparlamentari Nexhat Daci.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here