Gjatësia e flokëve flet për ju shumë më tepër se sa mendoni: Flokët mbi supe do të thotë që nuk keni komplekse, po flokët e gjatë?

0
121

E dini si thonë – kur dëshiron të ndryshosh diçka në jetë, ndrysho frizurën – duket se kjo vërtet është e saktë.

Disa femra mund të ndryshojnë të gjitha gjatësitë e flokëve në jetën e tyre nëse kanë karakter të tillë, ndërkaq të tjerat, megjithatë, siç është redaktorja e “Vogue”-s, Anna Wintour tërë jetën do të mbajnë të njëjtën frizurë.

Mësoni se çfarë do të thonë flokët tuaj për ju! – transmeton Telegrafi.

Flokët shumë të shkurtër

Keni vetëbesim, jeni e shoqërueshme, e këndshme dhe gaztore. Ju e keni shumë lehtë të gjeni miq të rinj. I doni punët në të cilat inteligjenca juaj gjen shprehje. Problemet i zgjidhni në mënyrë qetë dhe të sinqertë.

Flokët bob mbi supe

Jeni të sinqerta dhe e thoni të vërtetën, madje edhe kur ajo është e dhembshme. Mirë e balanconi jetën private dhe afariste. Nuk keni frikë nga asgjë dhe organizoheni mirë. Nuk e duroni rutinën, nuk keni komplekse dhe i doni përvojat e reja.

Flokët lob në gjatësi deri tek supet

E doni dukjen elegante, të sofistikuar dhe femërore. Keni dëshirë të flakët të bisedoni, ndërkaq bukuria juaj natyrale i josh të gjithë në rrugën tuaj. I doni sfidat dhe projektet e reja, ndërkaq specialitet juaj janë miqësitë e gjata.

Flokët të gjatë

Jeni të kujdesshme dhe ëndërrimtare e durueshme. Në dashuri kërkoni lidhje afatgjatë dhe jepni çdo gjë nga vetja, por jeni shumë të kujdesshme dhe kërkuese me rastin e zgjedhjes së partnerit. Luftoni për ëndrrat tuaja dhe i arrini që të gjitha. 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here