Gratë e shkurtra dhe burrat e gjatë kanë jetë martesore më të lumtur

0
19

Por martesat e çifteve dallojnë, sipas një studimi të Kitae Sohn martesat më të lumtura janë ato kur gratë janë të shkurtra dhe meshkujt e gjatë.

Ky studim mblodhi 7850 gra dhe i analizoi ato.

Sohn tregon se lumturia e grave është e lidhur drejtpërdrejt me lartësinë e burrit të tyre.

Megjithatë, studimi arriti në përfundimin se ky faktor ka rëndësi vetëm për 18 vitet e para të martesës. Pas kësaj, lartësia nuk ka rëndësi më.

Ndërsa një studim tjetër thotë se meshkujt që janë më të gjatë janë më të mençur

Por është e rëndësishme të thuhet se studimi nuk pohon se të gjithë njerëzit e shkurtër nuk janë aq të zgjuar. Ky është vetëm një rezultat mesatar në të gjithë studimin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here