Gratë janë më të mjera se sa meshkujt!

0
123

Gratë janë më të mjerueshme sesa meshkujt për pothuajse tërë jetën e tyre dhe janë më të lumtur vetëm në mesin e viteve ’80-ta.

Kështu rezulton një sondazh i ri nga spitali kombëtar britanik.

Studimi zbuloi se lumturia e grave rritet pas daljes në pension – para se të arrijnë në moshën 85 vjeçare.

Kjo mund të jetë për shkak se shumë njerëz të moshuar janë vejanë më parë, gjë që përgjithësisht rrit lumturinë tek gratë, por i bën njerëzit më të mjerë, thonë psikiatrit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here