Helmohen 30 persona në Bulqizë, dyshohet nga uji i pijshëm

0
53

30 persona janë helmuar në Shupenzë të Bulqizës. Dyshohet se janë helmuar nga uji i pijshëm për shkak të dëmtimit të tubacionit me ujërat e zeza

Banorët janë paraqitur pranë qendrës shëndetësore, ndërsa 3 prej tyre janë nga e njëjta familje.

Mësohet se 30 banorë kanë marrë serum në qendrën shëndetësore ndërsa edhe banorë të tjerë nga Gjorica dhe Hoshateni po i drejtohen Shupenzës

Ora News informon se pas komunikimit me mjekët ata thonë se nuk kanë arritur ende të përcaktojnë arsyen pse janë helmuar banorët.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here