Imami nga Kosova zgjedhet përfaqësuesi kryesor fetar në Policinë e New Yorkut

0
20

Imami i njohur shqiptar Tahir Kukaj është zgjedhur si përfaqësuesi kryesor i detyrave islame në policinë e Nju Jorkut ose siç njihet ndryshe NYPD Muslim Chaplin.

“Imam Tahir Kukaj, i cili u betua dje si kapelani ynë i ri musliman në NYPD me betimin e dhënë nga Shefi i Personelit William Morris, ka qenë gjithmonë aktiv dhe mbështetës edhe para titullit të tij zyrtar,” njoftoi në faqen e saj Shoqata e Oficerve të Policisëve Musliman në Nju Jork.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here