Instituti: Masa të reja për Ulqin

0
26

Instituti për Shëndetin Publik publikoi masat e reja epidemiologjike për Ulqin.

– urdhërohet ndalimi i punës së shoqërive ekonomike të cilët ushtrojnë veprimtarinë hotelerike (restorantet, kafenetë…)

– urdhërohet ndalimi i punës së automatëve për shitjen e pijeve në kuadër të pikave të karburantit dhe objekteve të tjera, ndalohen aktivitetet për fëmijë dhe të rritur në ambiente të hapura (park lojërash,….)

– shoqëritë ekonomike dhe objektet tjera të cilët punojnë me ushqim janë të obliguar të largojnë inventarin.

Përndryshe, të mërkurën në Ulqin u evidentuan 40 raste të reja, ndërsa numri i përgjithshëm i të infektuarve me COVID – 19 është 318.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here