Ja pse na zë lemza

0
84

Nga se vjen lemza dhe si mund ta kuroj? Lemza nuk është vetëm nervore dhe pacienti duhet ta ankojë atë tek mjeku i familjes. Është ai që e referon më tej tek mjekët specialist kardiolog , gastoenterolog (kur ka lidhje me diafragmën) ose neurolog .

Pasi ekzaminimet laboratorike përjashtojnë dy të parat, shkaktarë mund të jetë një problem nervor. Pacienti mund të ketë një konflikt psikologjik të pazgjidhshëm për momentin ose ka kaluar një episod stresi shumë të lartë.

Në këtë rast ne ndërhyjmë me psikoterapi individuale, pra me ndërgjegjësim të shpejtë për faktorët që e kanë çuar në ankesë somatike dhe nëse nuk shohim rezultat më këtë, mund të japim edhe medikamente.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here