Japonia me pulla postare për xhudistët kosovarë

0
67

Përveç sukseseve të mëdha që po i korrin nëpër gara ndërkombëtare, xhudistëve kosovarë tani u janë kushtuar edhe pulla postare nga një shtet mik i Kosovës.

Shteti i Japonisë ka dizajnuar pulla postare me xhudistët kosovarë, si shenjë miqësie me Kosovën.

Këtë e ka bërë të ditur ambasadori i Kosovës në Japoni, Leon Malazogu.

Leon Malazogu@malazogu

Tani ka edhe pulla postare që kremtojnë miqësinë e Kosovës me Japoninë dhe me qytetin Sanxho, si pjesë e bashkëpunimit me qytetin mikpritës për @Tokyo2020. Falenderime @JapanPostHD_PR & Kryetarit @kunisadaisato #beyond2020

View image on Twitter


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here