KEDS me punime në sigurinë e sistemit, mbesin pa rrymë disa vende në Kosovë

0
75

Arsyeja: Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Prishtinë

1.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ballovc (Kodi: 14000008) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Surkish, Lladofc, Sfeqël, Dumosh, Shajkovc, Surdull, Herticë, Drazhnje, Rakenicë dhe Turuqicë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga drunjët, evitim i rrezikut, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve, përforcimi i shtyllave etj.

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10kV Kaqaniku do të ndërprehet:

Dalja 10kV Pylltarija (Kodi 40043004) nga ora 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Kërbliq, Leskovicë, Drenushë, Rakoc, Sanatori, Llanishtë, Gjurgjedell, Runjevë, Hekurudhë, Kis dhe Lagje e re.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve dhe pastrimi i trasesë.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Pataqani (Kodi: 82000001) prej orës 10:00 deri ne ora 16:00

Vendet: fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm, Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriç.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe revizion i linjës.

Gjilan

1.

Nga TS 110/10kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J10 Bresalci 1 (Kodi: 63000010) prej orës 10:00 deri ne ora 16:00.

Vendet: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci dhe Zhegovci.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe revizion i linjës.

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10kV Shupkovci I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shala (Kodi: 71074001) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga drunjët, evitim i rrezikut, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve, përforcimi i shtyllave etj.

Prizren

1.

Nga TS 35/10kV Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bresana (Kodi: 30036007) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhe, Afariste : N.P.T “Mulliri” Buzez, N.T.P. Qumshtorja Sharri Kuk dhe Restoran Opoja.

Arsyeja: Pastrimi I trasesë nga drunjët, evitimi i rrezikut, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve, përforcimi i shtyllave etj.

2.

Në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Malësia e re (Kodi: 31000030 ) prej orës 09:30 deri ne ora 12:30

Vendet: Malësia e Re, F.sh. Legjenda, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Ndërrimit te shtyllave te demtuara ne TM.

15.01.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemi-emergjente

Gjilan

1.

Në TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10kV Sllatina (Kodi: 61065002) prej ores 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Terstenik, Muhadër, Dardania 2 Dragbuzha, Mulliri Sllatinë, Sllatinë e Ulët, Sllatinë e Epërme, Sadovinë dhe Pozhoran (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të thyera të drurit.

15.01.2020

Punime në projekte investive

Mitrovicë

1.

Në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Degëzimi 10 kV Runik dhe në Vitak (Kodi: 74000005: 015, 016, 023, 028, 029, 030, 032, 036, 037, 039, 040, 049, 051) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Sirigena, Runiku, Radisheva dhe Kllodernica.

Arsyeja: Ndërrimi i isolatorëve ekzistues dhe pastrimi i linjës së vjetër.

16.01.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në TS 35/10kV Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Batllava (Kodi: 14015001) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga.

Arsyeja e nderprerjes: energjizimi i Trafostacionit dhe një pjese të largpërçuesit.

Mitrovicë

1.

Në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Runiku (Kodi: 74000005) prej orës 09:00 – 12:00si dhe nga ora 13:00-16:00.

Vendet: Klinë e Epërme, L.Mecini dhe Berani, Qubreli, Kotorri, Vitaku, Kastrioti, Runiku, Banja, Surigana, Radisheva, Qitakët, Leqina dhe Tërrnova.

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i rrjetit të vjetër dhe ndërrimi i isolatorëve në rrjetin ekzistues.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here