KEDS njofton për ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve

0
28

KEDS njofton konsumatorët për ndërprerje të energjisë elektrike në disa rajone për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

12.01.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

Nga TS 35/10kV Dragash do të ndërprehet:

NS 35/10kV Dikanca (kodi 300370) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Baçkë, Dikancë, Leshtan, Radesh, Brod dhe ”FRIGO FOOD E.I”SH.P.K. në Dikancë.

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprerësit të fuqisë.

Vërejtje: Nënstacioni ka BRRE – Frigofood me kod 30037001001 G1+G2.

13.01.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Gllobari 2 (Kodi: 16100028) prej orës 08:00 deri në ora 15:00

Vendet: Gllobar dhe Tërrstenik.

Arsyeja: Energjizimi i largpërçuesit dhe i trafostacionit.

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

Në NS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Arbana (kodi: 30000001) nga ora 11:00 deri 16:00

Vendet: rrugët: 439 Besim Shala, 440 Dervish Salihu, 443 Brigada 126 (një pjesë), 444 Afrim Stajku (një pjesë), 445 Zef Skiroi, 446 Agim Bajrami (një pjesë), 447 Ajahidet, 448 Enver Buçaj (një pjesë), 451 Hysni Morina (një pjesë), 453 Justiniani, 454 Katarina Josipi, 455 Mbreti Longar, 456 Mehmet Çunaj (një pjesë), 461 Gonxhe Bojaxhiu, 462 Qenë Qenaj, 463 Marko Boçari (një pjesë), 466 Zef Jubani, 479 Hajdar Shala, 61 Dedë Gjon Luli (një pjesë), 63 Gani Bajrami (një pjesë), 64 Gani Saramati (një pjesë), 66 Fadil Ferati (një pjesë), 68 Heshim Gashi (një pjesë), 70 Jusuf Balaj, 74 Muharrem Hoxha, Ferizajt (një pjesë) dhe Jeta e re (një pjesë).

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10 kV nga linja ajrore ekzistuese nё linjё kabllore nëntokësorë nё pronën e S.Hodaj.

14.01.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 dhe TS 220/35kV Elektrana A do të ndërprehet:

NS 35/10kV Fushkosova komplet dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 00:15 deri në ora 04:15

Vendet: Ana e djathtë të qytetit të Fushë-Kosovës, banesat Bresje Fushë- Kosovë, Tregu, Ambullanca Bresje, Bogujevci, Alumili, Kisha Bresje, Pjesa te Tregu, Uglari komplet, një pjesë e Fushë- Kosovës ana e djathtë deri te TS Çeku, Pompat e Ujësjellësit, Sole Kosova, Migrosi, IMF Kosova, Mulliri Fushë- Kosovë, Banesat e Reja, Qendra e Fushë-Kosovës te Stacioni i Trenit dhe ana majtë deri te rruga e Çerdhes, Nakaradë, Dardhishtë, Lismir, lagjja Tërnavët, Vragoli, Miradia e Ulët (një pjesë), Batusë, Henci, Lagjja 29 dhe Pompen FAM GAS, Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatinë e Vogël II, Albana e madhe te Shaljanët, FSK, Fabrika e ushqimit të kafshëve, Hekurudhat e Kosovës Fushë-Kosovë, Petrol Company, Shtypshkronja “Zeri”, Asllani, Dimi, Banesat e Apollonisë, PTK-ja, Banesat e Pozhegut, Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini, Bardhi i Madh dhe Miradi e Epërme.

Arsyeja: Energjizimi i kthinave të reja.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here