Këngëtarja Anna e ndez me ” Pa mu”

0
18

Ashtu siç edhe u tha projekti më i ri muzikor nga këngëtarja bukuroshe Anna ka ardhur. Edhe këtë herë ajo vjen në bashkëpunim me një tjetër këngëtar me emrin Voca. Kënga mban titullin ” Pa mu ” dhe ka ardhur me klip dhe është mjaft e bukur dhe ritmike. Ne mësojmë se idea e një këngë të tillë ka qenë e vetë Annës e cila jeton në Zvicër por me origjinë është nga Kosova. Vetë këngëtarja na ka treguar se i pëlqen muzika ritmike që motivon njerëzit prandaj ka menduar ta nisë me këtë projekt vitin 2023. Kënga që në orët e publikimit ka nisur të pritet njaft mirë dhe më poshtë mund ta dëgjoni e ta klikoni e ta kërceni ” Pa mu “.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here