Kërkuan shkarkimin e tij, “Ftyra” iu përgjigjet ambasadorëve

0
14

Me shumicë votash, Kuvendi vendosi për emrin e tij. Me 50 vota pro, deputetët vendosën që Naser Shala të jetë drejtor i Sekretariatit të Agjencisë Kosovare të Krahasimit dhe Verifikimit të Pronës.

Por, ky vendim ngjalli reagimin e ambasadori amerikan Philip Kosnett dhe atiij britanik, Ruari O’Connell.

Disa herë e përsëritën qëndrimin se Shala ishte kandidati që nuk i plotësonte kriteret. E për herë të parë Shala u është përgjigjur ambasadorëve të vendeve mike të Kosovës.

Në një përgjigje me shkrim, për T7, Shala thotë se është emëruar në këtë pozitë në baza meritore.

Për këtë, komandant “Ftyra”, siç njihet gjatë luftës, po kërkon respekt.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here