Këta janë emrat në listën e deputetëve të LDK-së nga Istogu

0
23

Sot në mbledhjen e kryesisë së Lidhjes Demokratike të Kosovës- Dega në Istog, të kryesuar nga kryetari Haki Rugova u nominuan kandidat për Deputet nga Dega e Istogut.

Dega e LDK-së në Istog ka nominuar Ilir Ferati, Besart Dreshaj dhe Shkëmb Manaj.

Njoftimi i plotë:

Nën udhëheqjen e kryetarit të Degës së LDK-së në Istog, z. Haki Rugova, njëherësh nënkryetar në nivel qëndror, në vikend është mbajtuar mbledhje e rregullt e Kryesisë së LDK-së Dega në Istog.

Kryesia e Degës së LDK-së në Istog unanimisht kandidatë për Deputet nga Dega e Istogut nominoi:
1. Besart Dreshaj
2. Ilir Ferati
3. Shkëmb Manaj
Ne jemi gati dhe në mbështetje të shtëpisë së madhe, LDK-së, e cila është themeluesja dhe garantuesja e shtetit të Kosovës. 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here