Kisha Katolike tregon qëndrimin rreth çështjes shumë të përfolur të identitetit gjinor

0
45

Kisha Katolike ka publikuar një dokument të ri që kërkon përgjigje për konceptin modern të identitetit gjinor. Ky dokument u krijua  nga një shkollë Katolike, dhe flet rreth një krize arsimore që mund të ndryshojë konceptin e natyrës.

Me titullin “Femra dhe mashkulli, ai i krijoi ata”, ka për qëllim të tregojë se gjininë nuk mund ta përzgjedhësh, thjesht ashtu lind. Dokumenti u realizua gjatë majit, muaji dedikuar ‘gay pride” dhe ka hasur kritika nga  grupi LGBTQ.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here