Komuna ku LDK-ja dhe Vetëvendosje kanë veç tri vota dallim

0
9

KQZ është afër të përfundojë procesin e numërimit të votave në nivel vendi.

Si rëndom, komunat e veriut janë fituar tërësisht nga partitë serbe, shkruan lajmi.net.

Mirëpo, edhe partitë shqiptare në këto komuna kanë marrë një numër solid të votave.

Në Zubin Potok, LDK dhe VV dallojnë vetëm për tri vota.

VV aty ka marrë 125 vota, kundrejt 128 sa ka marrë Lidhja Demokratike e Kosovës. 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here